Die zukünftige Internationale Pilger-Stätte
(Bald übersetzt)

BLOG UNLIMITED 1
BLOG UNLIMITED 2
BLOG UNLIMITED 3
BLOG UNLIMITED 4
BLOG UNLIMITED 5
BLOG UNLIMITED 6
BLOG UNLIMITED 7
BLOG UNLIMITED 8
BLOG UNLIMITED 9
BLOG UNLIMITED10
BLOG UNLIMITED11
BLOG UNLIMITED12

BLOG UNLIMITED13
BLOG UNLIMITED14

Geh ich zeitig in die Leere
Komm ich aus der Leere voll
Wenn ich mit dem Nichts verkehre
Weiss ich wieder was ich soll

Berthold Brecht

"BLOG UNLIMITED" 11nl
(Ook "Moeder-Blog" genoemd)
Q&A/Kommentaren/Nieuws
Aanvullingen op HET Sakrale Boek "Origin"

KLUIZENARIJ/PELGRIMSOORD
Cosmic Mother
HEALING
the PLANET
Voor allen die aan het ego lijden

Welkom zijn mensen met verschillende achtergrond. Een ding hebben zij gemeen: zij lijden alle onder de huidige ego-catastrofe. Zij zien in, dat de oorzaken van zowel collektieve onzekerheid, angst, corruptie, geweld, verval van de maatschappij, de klimaatcrisis, vertwijfeling, zinloosheid, machteloosheid alsook stress, zorgen, eenzaamheid, depressie, burn-out en chronische ziekte PRIMAIR op de ego-verslaving terug te voeren zijn. Dat het ego de grondoorzaak van alle lijden is, is zo overduidelijk, dat wij het als het centraal uitgangspunt voor ons pelgrimsoord gekozen hebben. Het heeft geleid tot een totaal nieuwe probleemoplossing in het groot en in het klein. Wij noemen het "Kosmische Healing". In het Sakrale Boek "Origin" worden de verdere details over dit onderwerp besproken.

Zoals bekend (...) hebben wij onze inspiratie voor de kluizenarij uit de tijd dat wij in Spanje (2004) pelgrims op de Camino de Santiago voor hun pijnn behandelden. Wij hadden een "Open Huis", ieder kon vrij in en uit lopen. Alle behandelingen vonden plaats in een ruimte, wat tot een (zeer) levendige uitwisselingen bijdroeg. Ieder kon zich zelf zijn. Het pelgrim-zijn, het gezamenlijke doel, droeg onmiskenbaar tot de goede stemming bij.

Nu hebben wij opnieuw een gemeenschappelijk doel. De pijn huist nu in onze "ziel". Wij zijn alle door de ego-catastrofe getroffen, ieder in zijn of haar eigen wijze. Wij zoeken een oord van toevlucht, een waar men ons lijden begrijpt, waar de begeleiding alle niveau's van ons bestaan - spiritueel, psychologisch, lichamelijk, sociaal - in hun onderlinge relatie, omvat. Wat ons verbindt is het inzicht, dat het ego zichzelf niet kan helpen. Daarom verlangen wij ernaar terug te gaan naar de Oorsprong om daar vernieuwd te worden.

Wat je kunt verwachten is een plek, waar "de geest vrij waait". Het herinnert niet aan een psychologische, noch aan een dokterspraktijk. Iedereen krijgt de mogelijkheid de leraar raad te vragen. Vast onderdeel van het programma is ook een voordracht over de oorzaken, de verschijnselen en het overwinnen van het ego. Gevolgd door vraag & antwoord "uit de Diepte" ("Orakel"). Belangrijk is de basispraktijk van contemplatie. Door spirituele oefening is het mogelijk de scherpste kantjes van de ego-verslaving in korte tijd kwijt te raken. De definitieve healing vindt plaats door de overgave aan de Kosmische Moeder. Het is de ultieme confrontatie van het ego met de Transcendentie. Geef je je ego op, dan wordt het Ware Zelf geboren. Daarbij is er - voor degenen die dit wensen - persoonlijke begeleiding.

Ook de leraar is, telkens wanneer het hem vergund wordt, "in zijn Vrije Geest". Hoe meer je voor zijn Diepte openstaat, deste groter is de kans, dat Kosmische Healing inderdaad plaatsvindt

Voor mensen met uitgesproken spiritueel-psychologische-lichamelijke klachten is er aanvullend ondersteuning door de  Regeneratie-Therapie vlg. drs. MeiMei, meester uit Beijing, China. Met haar "Stenentijdperk-Therapie voor de Moderne Mens" (chinese Guasha-Therapie) heeft ze in de laatste 18 jaar verbazingwekkende resultaten geboekt. Het geheim is de combinatie van een aantal diep-ingrijpende effekten: versterking van het immuunsysteem, ontgifting en ontzuring, stimulering van orgaanfunkties, regeneratie van cellen, verbetering van de bloedsomloop, versterking van basisfunkties zoals energie, slaap en de stofwisseling, innerlijke balans en helderheid, opheffing van emotionele blokkaden en niet te vergeten alle pijnsyndromen. Alles door een enkele, eenvoudige behandeling.

PS. Ons "Persoonlijke GezondheidsPlan in 10 Stappen voor Optimale Vitaliteit" staat voor iedereen kosteloos ter beschikking.

  Deze therapie is zo veelbelovend, dat wij het aandurven deze ook bij "hopeloze gevallen" in te zetten. Voor patienten in de beginfase van Alzheimer bv. zijn er beslist verbeteringen mogelijk, zo is onze voorzichtige inschatting. Deze behandelingen vinden echter niet binnen het "event" plaats, maar op het afzonderlijke spreekuur vlg. afspraak.

PS. Alles vindt plaats in het kader van het Pelgrimsoord. Ieder die komt, ook al staan zijn/haar lichamelijke klachten op de voorgrond, accepteert ons uitgangspunt van het ego als de grondoorzaak van alle lijden.

Het "Open Huis" in de weekenden (kostenloos); persoonlijke afspraken gedurende de week (honorarium/donaties voor ons "Healing the Planet" initiatief).

In afwachting van ons toekomstige Pelgrimsoord beschikken we nu alleen nog maar over een zeer bescheiden Kluizenarij. Individuele afspraken, kleine groepen (max. 8 personen) en de Regeneratie-Therapie behoren daarentegen nu al tot de mogelijkheden. Wij zijn dankbaar voor alle vormen van ondersteuning bij het realiseren van het Pelgrimsoord.

Info/Kontakt: 

SermeS, Neuer Weisheitslehrer
www.healingtheplanet.info

Für "Rückständig oder Universeller Geist",
siehe BLOG UNLIMITED 1


Raum für Fragen, Anregungen, (stürmischen) Beifall, Kritik, Problemen, Sorgen, Hoffnungen, Bitten, Vorschläge, Anmeldungen, Kontakt

(13.07.2015)

 

BLOG UNLIMITED
Neue Fragen sind immer willkommen

.
 
 
BLOG UNLIMITED
Erstaunlich wie tief Eure Fragen reichen!
.

Zurück

 © 2007 Copyright Han Marie Stiekema
Last revising: 08/22/15